Der er tidspunkter, hvor man som sponsor spekulerer på, hvorvidt man vitterlig er med til at gøre en forskel. Idag fik jeg endnu en gang bekræftet, at selv de mindste ting kan være store ting for andre. Idag var det min tur til at modtage et brev fra Afrika.
Faktisk var brevet ikke til mig, men adresseret til begge mine børn. Jeg tror, at det var en måde at give mig oplysninger på, som må have været meget vanskelige at skrive om.
Brevet var fra en ven og er en beskrivelse af hans opvækst. En opvækst, der er næsten ubeskrivelig hård. En opvækst så forskellig fra, hvad de fleste her i Danmark heldigvis kender til. En barndom som slave, med afsavn og daglige ydmygelse og fysisk vold. Det gør ondt at læse, at nogle børn vokser op på den måde.
Brevet beskriver også, hvor stor en betydning vores hjælp har, når den når frem til mennesker, der virkelig har brug for hjælp.
En stor taknemmelighed og en forklaring af, hvorfor jeg bliver betragtet som mor, selvom vi faktisk er jævnaldrende.
Så ved jeg, at det nytter at hjælpe og jeg faktisk gør en forskel.

Jeg har også modtaget en flot lamineret A3-side. Jeg er rørt over de venlige tanker og gaven.