9015 Matovu
Edrine

Navn: Matovu Edrine
Alder: 5 år
Klassetrin: Top Class
Fødselsdag: 05\02\2010
Religion: Catholic
Hjemby: Katikamu
Edrine er en ydmyg dreng som bor hos sin bedstemoder. Hans mor lod sig skille fra faderen allerede da hun var gravid og derfor nægter faderen, at Edrine er hans søn. Derfor bor Edrine hos bedstemoderen på moderens side. Edrines mor er død. Bedstemoderen er en bonde, som dyrker afgrøder som bønner, jordnødder og søde kartofler. Hendes hus er et mudderhus med metaltag. Edrine bor på børnehjemmet fordi afstanden mellem skole og hjem er 7 km. og bedstemoderen er for fattig til at betale skolepenge.
Edrine kan lide at spille fodbold og han vil gerne være mekaniker, når han bliver voksen.

Her ses Edrine med den quilt, som han har fået doneret.

Foto januar 2016. Tak for quilt.