Det er ved at være noget tid siden, at jeg fik doneret tæpper til Dan Home. Det er 2 flittige og gavmilde patchwork-kvinder, Lone Vindslev og Tove Schriver, der har brugt deres tid og materialer til at lave nogle smukke tæpper til børnene på Dan Home.

Se en flot samling

Jeg har endnu ikke sendt alle tæpperne. Der er altid en risiko for at en pakke bliver ‘forsvinder’ undervejs og derfor vil jeg minimere risiko for tab af tæpper ved at sende dem i flere omgange. Foreløbig er 4 af de 10 tæpper afsendt og nået frem.Promise med sit tæppe, der er doneret af Tove Schriver


Esther og Promise med deres tæpper. Begge tæpper er doneret af Tove Schriver
Edrine med sit tæppe – også doneret af Tove Schriver
Elizabeth med sit tæppe, der er doneret af Lone Vindslev.

Endnu en gang tusind tak for jeres smukke tæpper. Foruden at varme børnene om natten, så vækker tæpperne stor glæde hos børnene.