Mine første sponsorbørn boede i Uganda og måske derfor har jeg de seneste år flere gange stødt på information om Joseph Kony – en bandeleder og forbryder af allerværste slags. Da jeg første gang så en film om de usynlige børn – “The invisible children” – gjorde det stort indtryk på mig. Vi ved godt, at der sker mange forfærdelige ting i verden hver eneste dag. Men disse forbrydelser mod børn er noget af det værste, man kan forestille sig. Det er lykkedes for nogle af børnesoldaterne at slippe væk, men de er ødelagte på krop og sjæl med ar, der aldrig kan hele.

Så da min datter gav mig link til endnu en film om og fra theinvinsiblechildren, så gav jeg mig tid til at se filmen. Jeg håber, at du vil gøre det samme. Der er brug for opmærksomhed omkring disse forfærdelige forbrydelser!

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Se filmen og fortæl alle du kender om den, så Kony ikke kan få lov til at fortsætte!