Mine gigt-arme har haft mere og mere vanskeligt ved at hamre trykknapperne i, så derfor besluttede jeg at finde en anden løsning til lukning af hygiejnebindene.

Hos Funkjogging fandt jeg en KAM-knappresse, som så ud til at kunne være en løsning. Lidt hjælp fra indehaver Mie og jeg fik bestilt den rette ‘maskine’ og nogle trykknapper samt noget PUL til hygiejnebindene.

Til støtte for teenagepigerne i Uganda sendte Mie/Funkjogging yderligere flere meter meget lækkert bambusfleece og 400 ekstra sæt knapper samt nogle ekstra meter PUL uden beregning! Jeg er meget rørt og glad over støtten. Nu kan der hjælpes endnu flere piger med bind, så de ikke mister undervisning pga. menstruation. Undervisningen er jo ekstra vigtig, da skolen er så fattig, at børnene heller ikke har skolebøger. Så de kan ikke bare læse lektierne op derhjemme.

Så endnu en gang, tusinde tak til Mie og Funkjogging for de ekstra materialer.

Nu kan jeg komme videre med arbejdet 🙂