I starten af ugen skrev jeg til Marni Sommer, http://www.growandknow.org/ for at høre, hvordan man kunne få (købe) de dejlige pjecer, som hun har forfattet. Det var lidt et skud i tågen, for jeg tænkte, at hun nok får rigtig mange mails hver eneste dag. Men idag fik jeg sørme et meget sødt svar fra Marni Sommer, der takkede for min mail og de billeder, som jeg havde sendt med.

Jeg fik tilladelse til selv at printe nogle eksemplarer af hendes pjece, men jeg blev også tilbudt at få kontaktoplysninger på hendes samarbejdspartner i Afrika.

Så nu skal jeg i tænkeboks for at beslutte, hvad jeg vil.

Det kommer naturligvis også an på, hvor meget disse bøger koster at købe. Men der er jo ingen tvivl om, at kvaliteten så vil være bedre og samtidig er jeg bestemt også opmærksom på, at køb af bogen i Afrika vil støtte producenten der – og så burde transporten jo være noget lettere (billigere) de afrikanske lande imellem – frem for at skulle printe og sende bøgerne herfra.

Jeg tænker og tænker og sender venlige tanker til Marni Sommer for hendes gode arbejde for piger i hele verden!