Så blev jeg endelig færdig med en ny portion bind. Og på mystisk vis er det også denne gang blevet til 32 færdige pakker. Når jeg syer og klipper, så klipper jeg som regel til 10, 20 eller 30 stk. ad gangen. Det sidste, som jeg syer, det er poserne til bindene. Det må jo så passe, så der bliver 32 stk af et stykke stof.

Jeg har også hørt fra Marni Sommer og hun har været så sød at give mig kontaktoplysningerne til forelæggeren, så jeg kan få tryk nogle pjecer til pigerne.

Med hensyn til at grave en brønd, så er det istedet blevet besluttet at bygge en vandtank, som regnvandet skal opbevares i. Det er måden, som det gøres på i det område, hvor jeg støtter en skole. Det er kun muligt at høste regnvand i vandtanken, da skolen har en bygning med metaltag. Jeg har sendt pengene afsted og glæder mig til at se, hvordan byggeriet skrider frem. Du kan læse lidt om en lignende vandtank til at høste regnvand her hos www.thewaterproject.org

Byggeriet er allerede påbegyndt.

Med denne omgang bind, så er jeg ½-vejen. Jeg har nemlig fået oplyst, at der er 128 teenagepiger på skolen. Jeg har dog påtænkt, at lave lidt ekstra pakker, så jeg er sikker at der ikke sider nogle piger tilbage, som ikke har fået nogle bind.