Heldigvis er der kommet mere opmærksomhed på pigers fravær i skolen pga. menstruation og flere organisationer begynder at indse, at tilbud om skolegang ikke kan stå alene, hvis man vil forsøge at give familier og børn en bedre fremtid gennem tilbud om undervisning og uddannelse. Det betyder også, at flere og flere små NGO’er opstår netop med henblik på at støtte især teenagepiger i at blive i skolen så længe som muligt.
En af disse organisationer fangede min interesse forleden. Her kan man nemlig også støtte piger ved at sy og donere vaskbare hygiejnebind. Selvom man ikke lige støtter denne organisation, så er der så mange gode tips, vejledninger m.v. så jeg vil anbefale alle at læse lidt på deres hjemmeside her: http://www.daysforgirls.org/ og blot selv fremhæve, at der er både mønster og en god tegnet brugsanvisning til udprint samt videoer med syvejledning m.v.
//www.youtube.com/embed/q5Qvcq_urA0Så der er alle muligheder for at prøve at kaste sig ud i at sy et sæt.