9011 Ssendagire
Saidina


Navn: Ssendagire Saidina
Alder: 10 år
Fødselsdag: 04\06\2004
Klassetrin: Primary 3
Religion: Muslim
Hjemby: Kiwangala
Saidina er en ærlig dreng, som bor hos sin far og søster Shabula
Deres mor har forladt den hos faderen pga. en konflikt, som ikke kunne løses og så rejste hun. Deres hus er et mudderhus med metaltag, men ikke med cement. Faderen er en bonde, der dyrker afgrøder som cassava, bønner og majs og han har også et mindre hønseri.
Saidina kan lide at spille fodbold og hans livret er pocho og bønner. Hans ynglingsfag er matematik og litteratur. Saidina vil gerne være lærer, når han er færdig med at studere. Han bor på børnehjemmet pga. den lange distance mellem skole og hjem – i dette tilfælde 20 km.

September 2016 : Her ses Saidina med sin donerede quilt.