9019 Bbaale
Patric

Navn: Bbaale Patrick
Alder: 10 år
Fødselsdag: 24\5\2004.
Klassetrin: Primary 2.
Religion: Protestant
Hjemby: Buwunde
Patrick er en ydmyg dreng, som bor sammen med sin bedstemor og sin bror Emmanuel, når Patrick ikke er på børnehjemmet. Deres hus er et mudderhus med metaltag. Det er bedstemoren på moderens side, da faderen har ladet sig skille fra moderen pga. en konflikt. Faderen har giftet sig med en anden kvinde, men de har ikke noget hus og det er derfor, at børnene må bo hos bedstemoderen. Bedstemoderens hjem er 7 km. fra skolen, men bedstemoderen kan ikke sørge for transport eller betaling til skolen. Moderen har ikke noget job og kan derfor knapt nok klare sin egen forsørgelse. Bedstemoderen dyrker lidt afgrøder til eget forbrug, men er meget fattig.
Patrick kan lide at spille fodbold og hans livret er ris og kylling. Han vil gerne være dyrlæge, når han bliver voksen.
Pga. familieforholdene og distancen skole/hjem, så bor Patrick på børnehjemmet det meste af tiden og har brug for støtte.

Patrick har fået hjælp

Her ses Patrick med sin quilt

Tak for quilt.