9037 Kawuki
Emmanuel

Navn: Kawaki Emmanuel
Alder: 4 år
Fødselsdag: 25\12\2010.
Klassetrin: Baby Class
Religion: Catholic.
Hjemby: Buwunde
Emmanuel er en intelligent dreng, der bor hos sin bedstemor sammen med sin bror Patrick ca. 7 km. fra skolen. Deres mor er HIV positiv og skilt fra drengenes far pga. en konflikt. Derfor tog moderen børnene med til bedstemoderen, der er enke. Børnene har derfor ikke noget permanent hjem fordi de bor hos bedstemoderen og når som helst kan blive jaget bort af andre familiemedlemmer. Derfor bor brødrene på børnehjemmet det meste af tiden, da bedstemoderen er meget syg og svag.
Emmanuel kan lide at spille fodbold og han elsker ris og kylling og kager. Hans bedste fag er tal og engelsk.
Emmanuel vil gerne være læge, når han er færdig med skolen.

Emmanuel har fået hjælp.

Her ses Emmanuel med quilt


Tak for quilt