Den skole, som jeg støtter med hygiejnebind m.v. har også tilknyttet et børnehjem, Dan Home, som skoleinspektøren har bygget.
Dan Home er en blanding af en kostskole og et børnehjem.
Skoleinspektøren forsøger at sørge så godt som muligt for børnene her, selvom det er vanskeligt for ham at forsørge sin egen familie.
I øjeblikket bor der 30 børn på børnehjemmet og det er kun 14 af børnenes familier, der er i stand til at betale lidt for at børnene bor der.
Børnene har hver deres historie og begrundelse for at bo på børnehjemmet. Nogle børn har meget fattige familier, som ikke er i stand til at tage sig af dem. Andre har så langt til skole, at de har fået lov til at bo på børnehjemmet for at kunne deltage i skoleundervisningen.
Dan Home er virkelig trængt mht. de mest basale ting, f.eks. har alle børnene ikke senge. De største behov til børnehjemmet er p.t. mad i form af majs og ris.
Dernæst er der kun 6 senge, som dog er køjesenge – dvs. at der er mama og 10 børn har seng. Der mangler derfor 10 køjesenge, så de resterende 20 børn kan få en seng at sove i.
Jeg håber, at jeg får nogle fotos, som jeg kan vise frem her. Foreløbig har jeg fået nogle af børnenes fotos og profiler, som jeg vil vise.

Vedr. børnenes profiler, så har børnene generelt en eller anden form for familie, som er ansvarlig for barnet og derfor står der f.eks. i profilerne, at barnet bor hos sin bedstemor. I praksis er det sådan, at børnene bor på Dan Home, når der er skolegang, mens børnene sendes hjem til deres familie i skoleferierne. Der er desværre overhovedet ikke penge til at børnene kan blive på Dan Home hele tiden, selvom mange af børnene tigger og beder om at få lov til at blive der.
Al støtte er derfor velkommen.