Så er der kommet billeder, breve og skolerapporter fra drengene i Uganda vedr. term 2.


Begge drenges uniformer holder stadig og det er godt at se.
Med støtte fra sponsorerne fik alle børnehjemsbørnene uniformer i foråret og det har jeg vist ikke vist foto af endnu, så det kommer her:

Jeg har også modtaget forespørgsel på flere hygiejnebind til teenagepigerne på skolen, så jeg er straks gået i gang med at sy.

Ved hver termin start følger jeg op på, hvilke børn, der er på børnehjemmet. Indtil nu har der ikke været ændringer, men ved opfølgning på termin 3, så fik jeg denne gang besked om, at nogle af børnene ikke længere bor på Dan Home. 3 af børnene er nu kommet til at bo hos noget familie/værger. Ingen af børnene var sponseret og jeg sender de bedste tanker til børnene i deres nuværende hjem.

Termin 3 startede den 7. september og slutter den 27. november.