I sommerferien sendte jeg en pakke til Uganda. Der plejer at gå typisk 1 måneds tid inden jeg får fotos. Jeg har haft travle med mange ting privat og har også været gennem en operation med behandling både for og efter. Derfor har jeg ikke lige fået fulgt op på de manglende fotos.

Så det er først for nylig, at jeg fik rykket efter fotos og uden at jeg ved, hvad der lige er sket, så er der åbenbart sendt nogle fotos, som jeg ikke har modtaget. Heldigvis fik jeg så fremsendt fotos igen.

Her er børnene ved at åbne pakken.

Pigerne har fået deres pakker med hygiejnebind.
Tøj og legetøj er blevet fordelt blandt alle børnehjemsbørnene.
Breve til mine egne sponserede drenge.

Nalugemwa Elizabeth har fået en lille hilsen samt en flot quilt doneret af Lone Vindslev.


Ssendagire Saidina har fået en lille hilsen samt en flot quilt doneret af Tove Bach Schriver.

Og selvom jeg godt ved, at det er usundt, så er der også vingummi til deling på børnehjemmet.