Til min store overraskelse og glæde lå der i weekenden et brev fra Gambia i min postkasse. Brevet var fra min pige Incha Secha, som jeg sponserer gennem Ngayen School fund. Jeg synes ellers, at brevene og skolerapporterne plejer at komme pr. mail, men jeg skal bestemt ikke klage. Jeg elsker simpelthen at sidde med et ‘ægte’ brev i hænderne.

Incha skriver bla. at hun er taknemmelig for min støtte og uden den ville hun nok ikke fortsætte sin skolegang. Så det var lige et ekstra spark til at få gang i et brev, der skal til Gambia.
Jeg har i flere år haft total skriveblokering og ikke fået skrevet et eneste brev til hende. Simpelthen for dårligt og der har også siddet en rigtig dårlig samvittighed, der endda gav overvejelser, om jeg skulle standse sponsoratet, når jeg ikke engang kunne støtte ved at sende et brev. Heldigvis besluttede jeg, at den økonomiske sponsorstøtte trods alt var bedre end slet ingen støtte.
Især de mange problemer med de organisationer, som jeg tidligere har støttet igennem, det har betydet, at jeg har et enormt behov for at distancere mig fra mine sponsorbørn. Det er nemlig så hårdt, når man føler sig tvunget til at standse et sponsorat før tid og derfor har jeg pure nægtet at lade mig engagere følelsesmæssigt. Men det er selvfølgelig forkert overfor Incha og heldigvis er Ngayen School Fund og Ditte Marie også helt anderledes end de andre organisationer, som jeg har sponseret igennem.
Så nu har jeg fået skrevet og udprintet et brev, som jeg så skal se at finde en adressemodtager til. Jeg må også igang med at undersøge, hvad jeg lige kan putte med i kuverten. For det er så længe siden, at jeg har sendt brev, at jeg har glemt alt det, som jeg ellers vidste om breve og gaver.
Links til gode brev-emner : http://nairobikids.blogspot.dk/2014/02/letter-of-month-club.html, hvor der er månedens-brev-klub.

Efter nogen tids overvejelse, så besluttede jeg at vedlægge nogle metal-armbånd, som jeg engang havde købt til et tidligere sponsorbarn. Jeg fik skrevet lidt om vores jul og de danske årstider.