Det er blevet temmeligt dyrt at sende pakker til Afrika via Post Danmark. Derfor har jeg været i tænkeboks for at finde en billigere løsning og heldigvis fik min mand den ide, at det nok var billigere at sende fra Tyskland. Kort undersøgelse via internettet viste, at det er tæt på halv pris, hvis pakkerne i stedet sendes fra Tyskland. Deutsche Post bruger DHL. Så i fremtiden planlægger jeg pakkeafsendelse i forbindelse med Tysklandsture.
Der var 2 pakker bind på lager fra 2013 og derfor blev det i alt til 29 pakker bind, som blev sendt i to forskellige kasser. Denne gang har jeg nemlig prøvet at lave en personlig gave til skoleinspektøren og hans hustru. En speciel tak for deres indsats. Jeg har syet en quilt til hver af dem og for at mindske risikoen for at de begge går tabt eller forsvinder undervejs, så har jeg lagt en quilt i hver kasse sammen med bindene og nogle træningsdragter, som mine børn er vokset af.

Du kan se min Elephant quilt til skoleinspektøren her og min African Queen til hustruen her.